VINERI

Mic-dejun – 3 linguri mari de fulgi de ovaz cu o lingura de fructe goji, o lingura de premix de seminte + 150 ml lapte de cocos + lingura de miez de nuci crude proaspat macinat

Gustare – gustare din 3 fructe kiwi

Pranz – un bol mare de salata din trei cruditați la alegere (ex. un ardei capia, un castravete si un pumn de rosii cherry) in care trebuie sa adaugi obligatoriu un pumn de hrisca fiarta, un avocado mediu taiat bucațele și o lingura de ulei presat la rece (de masline)

Gustare – un pumn de caju crud

Cina – un bol supa crema de ciuperci cu o jumatate de cana de quinoa fiarta (se condimenteaza cu ierburi aromatice dupa gust)

Ne aflam in ultima saptamana a programului nostru, iar specialistul Valentin Vasile ne propune un plan de detoxifiere a organismului. Incepand de azi pana duminica, slabiti sanatos si va si ajutati organismul sa se detoxifice.