Urmatorul seminar de nutriție va avea loc joi, 21 martie, intre orele 19-21. Locatia va fi in zona Piața Universitații.
La acest seminar vom lua pe rand fiecare grupa de alimente și vom detalia:
– ce criterii ar trebui sa bifeze sursa de aprovizionare astfel incat sa poata fi considerata o “sursa de incredere” (cu maximum de nutrienți și minimum de anti-nutrienți)
– ce metode de preparare sunt recomandate pentru fiecare grupa de alimente in parte, și ce metode de preparare sunt contraindicate și de ce. (vom vorbi inclusiv despre vasele de gatit recomandate și cele contraindicate, ce mirodenii sunt recomandate și ce mirodenii nu, ce uleiuri folosim pentru mancarurile servite crude și ce uleiuri folosim pentru mancarurile pe care le preparam termic)
– odata preparate, cum combinam grupele de alimente astfel incat felul de mancare rezultat sa fie unul care sa faciliteze procesul de digestie și de absorbție a nutrienților vs ce combinații de alimente sunt contraindicate (saboteaza funcționarea sistemului imunitar, duc la procese inflamatorii și chiar la creearea de formațiuni tumorale).
Seminarul va avea o durata de 60 de minute, dupa care va urma o sesiune de intrebari și raspunsuri careia ii voi acorda alte 60 de minute.
Așa cum v-am obișnuit rezervarea locului se face prin trimiterea unui email la contact (@) valentinvasile.ro. La acest seminar sunt disponibile doar 30 de locuri. Iar locurile se ocupa in care se fac rezervarile. Taxa de acces este de 75 ron și include suportul scris al seminarului.
Sa ne vedem sanatoși!